Service Hotline
+86-755-86524100
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Usporedba LCD zaslon i tradicionalne CRT prikaza

Požar prikaz Technology Co, Ltd | Updated: Mar 09, 2018

Znanost i tehnologija su stalno inovacija, otkriti tehnologija je brzo poboljšanje, tekući kristalima (LCD) koji ima prednost male veličine, male težine, niska potrošnja energije i stabilne slike i tako dalje niz prednosti, cijena je vrlo jeftini, su se postupno zamjenjuje CRT zaslona. Što bi bilo očito karakteristike LCD u usporedbi s CRT?

1. kvaliteta prikaza

Svaku točku LCD zaslon je zadržao u boji nakon primanja signala, dok je katodna cijev prikaz (CRT) treba stalno osvježavanje ističe. Stoga, kvaliteta LCD je ne samo visoki, ali ne ne titranje, što smanjuje zamor oka.

2. vidljiva površina LCD zaslon je veliki

Pod iste veličine, područje da se može vidjeti na LCD je veći. Područje i dijagonala na zaslon od tekućih kristala su potpuno isti. Međutim, CRT zaslon ima palac u suprotnom smjeru.

3. LCD ima širok spektar aplikacija

U početku, LCD zaslon ne može prikazati znakove, koji se obično na elektronski metar i kalkulator. Kontinuirani razvoj i napredak LCD tehnologije, znakovi mogu biti prikazani, i u isto vrijeme, podržavaju osnovni prikaz boja i postupno primjenjuje na LCD TV, kamere LCD, dlan igri igrač i tako dalje.

Nakon DSTN i TFT je kao tekući kristal zaslonskog uređaja u računalu, DSTN LCD zaslon koristi za prijenosno računalo ranije; TFT LCD zaslon se koristi u prijenosno računalo (prijenosno računalo sada najviše se koristi TFT zaslon), a za radna površina otkriti iznad mainstream.

BDT-M0647.jpg

Upit
Send
Obratite nam se
Adresa: 5 kat, HSAE Tech zgradi, Hi-Tech parku, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kina
Telefon: +86-755-86524100
Faks: +86-755-86524101
E-pošte: info@blazedisplay.com
Požar prikaz Technology Co, Ltd